Yayın Akışı

Minecraft İndir- Tam Sürümler Crack TCOYUN

,

minecraft indir

,

Minecraft Full Sürüm Crack İndir
2011 yılından Mojang tarafından yayınlanan ve 2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan serbest dünya ve hayatta kalma oyunu Minecraft’ın birçok sürümü gibi Minecraft Team Extreme Pc Java Edition full indir de piyasaya çıktı. 5 farklı oyun tipi olan minecraft son sürüm Minecraft full Team Extreme PC Java Edition tek oyunculu ve çok oyunculu modlarında oynanmakta.

Minecraft Nedir?
Minecraft, ücretsiz indirip oynayabileceğiniz, indirmeden de bedava oynayabileceğiniz piksel görselli popüler bir macera oyunudur. Maceraya atılmak için Minecraft başlatıcıyı indirin! Milyonlarca oyuncunun kendi yarattığı dünyalarda keşfedin, inşa edin ve hayatta kalmaya çalışın! İster PC'nizde (ücretsiz ve full sürüm seçeneğiyle) ister APK olarak Android telefonunuza indirip mobilde Minecraft oynamanın keyfini sürün.

Minecraft, oyuncuların kendi dünyalarını yaratabildiği ender oyunlardan. Piksel görsellerine rağmen PC, mobil (Android, iOS), oyun konsolları, tüm platformlarda en çok indirilip oynanan oyunlardan biri olan Minecraft, sürekli olarak güncelleniyor ve yeni modlar kazanıyor. Sürekli değişen Minecraft dünyasında inşa ederek, kazarak, canavarlarla savaşarak ve keşfederek geçireceğiniz sonsuz bir maceraya atılmak için hemen Minecraft İndir butonuna tıklayarak Minecraft oyununu ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirin.

SİSTEM GEREKSİMLERİ
İşlemci: Intel Core i5-4690 3.5GHz | AMD A10-7800 APU 3.5 GHz.
RAM: 4 GB.
İşletim Sistemi: Windows 10 | MacOS 10.12 High Sierra.
Ekran Kartı: (Entegre ekran kartı dışında) OpenGL 4.5'e sahip GeForce 700 serisi | AMD Radeon Rx 200 serisi.Sabit Disk Alanı: 4GB

minecraft İndir

Son Sürüm


 

,


Hiç yorum yok

Sizler İcin Daha iyisini sunmayı Hazırız. Bizi yorumlarda isteklerinizi belirtiniz