Yayın Akışı

Red Dead Redemption 2 İndir – Full Türkçe PC (rdr2) + DLC

Red Dead Redemption 2

 Red Dead Redemption 2 indir Build 1436.28

Kısa süre önce oyun dünyasına yeni katılan Red Dead Redemption 2 İndir, gündemi sallamaya devam ediyor. Uzun yıllardır oyun konsolları tarafından oynanan ve kalitesini çıktığı günden beri gösteren oyun vahşi batı ve kovboy maceralarını içeriyor.

Artık büyük oyunlarda kolaylıkla crack işlemi yapılamasa da satış rekorları kıran oyun kırıldı. RDR2 oyunu, Empress tarafından kırıldı.

Son Zamanların En Yüksek Rekoru

Rockstar firması tarafından çıkarılan oyun, GTA V.  Oyununun 800 milyon dolarlık elde edilen gelirine göre, ilk 3 günde 725 milyon doları geçen gelir elde etti. Şu an PS4 ve Xbox One ve PC sürümü için geçerli.

Oyun Alanı Genişledi

Red Dead Redemption 1 oyununda yapılacak ve görülecek çok şey sunulmuş, Red Dead Redemption 2 oyununda ise, açık dünya level atlayarak, sert arazi üzerinde macera arıyor.

Görsel olarak muhteşem manzaraların sunulduğu oyun, daha detaylı grafiklere sahip olmakla birlikte, sıklıkla fotoğraf modunun da kullanıldığı bir oyun olarak, oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Red Dead Redemption 2




Oyun Karakterleri Farklılaşıyor

Red Dead Redemption 2 İndir oyununda John Marston karakteri dışında, çete ilişkilerinin de büyüdüğü görülüyor. Kanun kaçağı Arthur Morgan yanında, Van der Linde çetesinin farklı üyeleri de yine oyunda sık sık bulunacak.

Daha önceleri sadece ata binip silah kuşanan ve kurşun atmaktan çekinmeyen çete üyeleri, dışında herkesin beslendiği ve çete üyeleriyle sıkı ilişkilerin kurulduğu da oyunun diğer ayrıntıları arasında.

Farklı görevler için takımlar oluşturulup, büyük soygunların gerçekleştiği oyunda, farklı seçeneklerin var ve bu doğru seçenekleri tercih etmek, oyunda kazanmak için çok önemli.

Düşmanın rehin alındığı ya da serbest bırakıldığı gibi seçeneklerin bulunduğu oyunda ya bir haydut ya da herkes tarafından sevilen biri olma şansı, sadece sizin elinizde.


Red Dead Redemption 2 için Gerekli Sistem Özellikleri

Sistem gereksinimleri 2 farklı şekilde sağlanabilir.

En alt düzeyde gerekli olan sistem:

    • 64 bit işlemci/Windows 7
    • İntel Core i5/2500 K / AMD FX6300
    • Nvidia Geforce GTX 770/AMD Radeon R9 280 3GB
    • 2 GB VRAM ve 8 GB RAM
    • 150 GB depo alanı

Önerilen sistem:

    • 64 bit işlemci/Windows 10
    • İntel Core i7 4770K / AMD Ryzen R15 1500 X
    • Nvidia Geforce GTX1060/AMD Radeon RX 480 4GB
    • 6 GB VRAM/12 GB RAM
    • 150 GB depo alanı

Her iki sistemde de kullanılacak ses kartı özelliği Direct X Compatibledir. Red Dead Redemption iki PC sürümü, HDR desteği de sunarak, 4K ve üzeri ekran üzerinde en ideal görüntüleme, çok ekranlı kurulum ve geniş ekran yapılandırmalarına olanak tanıyor. Red Dead Redemption 2 Türkçe yama DLC olarak sistem üzerinden indirmeniz mümkün.


Red Dead Redemption 2 İndir

 rar şifresi : Kafeci

Hiç yorum yok

Sizler İcin Daha iyisini sunmayı Hazırız. Bizi yorumlarda isteklerinizi belirtiniz