Yayın Akışı

Call of Duty Black Ops 2 İndir – Full Türkçe yama

 

Call Of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2 İndir – Full

Call of Duty Black Ops 2, efsane Call of Duty serisinin dokuzuncu oyunudur. 2012 de PC, Playstation ve Xbox platformları için raflardaki yerini almıştır. Oyunun senaryosundan biraz bahsedersek, ikinci dünya savaşı veya soğuk savaş dönemi değil de geleceğin işlendiği bir oyun.

2025 senesine gideceksiniz. Savaşlar artık insanlar yerine robotlar tarafından yapılmaktadır. İnsansız araçların öneminin müthiş arttığı bir dönemde iki büyük güç Amerika Birleşik Devletleri ve Çin arasında soğuk savaş başlar. Hal böyleyken karanlık güçler devreye girer. Oyunda flashback de kullanılmış 1980 ve 2025 yılları arasında mekik dokuyacaksınız. İki dönemde yöneteceğiniz karakterler birbirinden farklı olacak, hikaye böyle işleyecek.

Call of Duty Black Ops 2 Zombi Modu da oynayabileceğiniz modlardan biri olarak sunulmuş. Call of Duty World at War oyunuyla dahil olan zombi mod vazgeçilmez bir hal aldı. Zombiler bir hışımla üzerlerinize geliyor siz de hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Farm, Bus Depot ve Town adlı üç adet haritada modu oynayabilirsiniz.


SİSTEM GERERKSİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7, Windows XP desteklenmiyor
  • İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB
  • Boyut: 18,37 GB


Hiç yorum yok

Sizler İcin Daha iyisini sunmayı Hazırız. Bizi yorumlarda isteklerinizi belirtiniz