Yayın Akışı

Football Manager 2021 İndir PC – Full Türkçe

 

Football Manager 2022 İndir

Futbol sadece en iyi olmak ve kazanmakla ilgili değildir. Olasılıkların üstesinden gelmek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve başarınızı ustalık ve beceri yoluyla kazanmakla ilgilidir. Zirveye çıkmak için mücadele etmek ve dünyayı şok etmek veya uçurumun eşiğinden geri dönmek için yolunuzu açmak; bunlar en tatlı anlardır.

Kulübünüzün kaderinin mimarı sizsiniz, onların kaderi size kalmış. Kulübünüzün hayallerini gerçeğe dönüştürmek için önemli anlarda galip gelin ve menajerlerin yanında yerinizi alın.

Kulübünüzün hiyerarşisinin hedeflerini ve taraftarların yüksek beklentilerini karşılayarak oyunun zirvesine doğru bir yolculuğa çıkın.

Keşfedilmemiş yetenekler için dünyayı araştırın veya kadronuzu içeriden kurarak potansiyellerini gerçekleştirmeleri için antrenmanlarına çıkarın.

Maç gününde takımınıza başarı sağlamak için tasarlanmış taktikler ve stratejilerle oyuncularınızın ilgisini çekecek bir futbol kimliği oluşturun.

Football Manager 2022 Ne Zaman Çıkacak?

Football Manager 2022 çıkış tarihi 9 Kasım olarak duyuruldu. Erken Erişim, 9 Kasım tarihinden yaklaşık iki hafta önce başlayacak. İlk oynayanlardan olmak için Steam’de ön sipariş verin. Resmi SEGA Mağazası, Steam, Epic Games, Microsoft Store’dan PC/Mac için Football Manager 2022 satın alarak piyasaya çıkış zamanından önce %10 indirim alabilirsiniz. Football Manager 2022 fiyatı 269 TL.

Football Manager 2022 Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit, 8/8.1, 10
  • İşlemci: Intel Core 2 veya AMD Athlon 64 1.8GHz+
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 - 256 MB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

  • Football manager İndir

Hiç yorum yok

Sizler İcin Daha iyisini sunmayı Hazırız. Bizi yorumlarda isteklerinizi belirtiniz