Yayın Akışı

Instagram İndir Pc (Microsoft)

 

Popüler fotoğraf tabanlı sosyal ağ Instagram için Windows , PC'nizi mobil cihazınızda kurulu olan Instagram uygulaması ile senkronize etmenizi sağlar. Ayrıca, birkaç özel efekt uygulamanıza ve bunları kendi sosyal ağında veya diğer sosyal ağlarda aile arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlar. Flickr’a , 800 milyon kullanıcı ve daha zayıf kullanıcı arayüzüne sahip daha geniş bir kitle için harika bir alternatif.  Instagram ile neler yapabilirsiniz? Fotoğraflarınızı çekiyor, özelleştirilmiş bir filtre ekliyor ve bunu Instagram topluluğuna veya Twitter, Facebook, Foursquare veya Tumblr'a gönderiyorsunuz. Instagram uygulaması aracılığıyla, "beğeniler" verebilir ve resimleriniz hakkında yorum yapabilir veya yorum alabilirsiniz.

Popüler fotoğraf tabanlı sosyal ağ

Instagram için Windows , PC'nizi mobil cihazınızda kurulu olan Instagram uygulaması ile senkronize etmenizi sağlar. Ayrıca, birkaç özel efekt uygulamanıza ve bunları kendi sosyal ağında veya diğer sosyal ağlarda aile arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlar. Flickr’a , 800 milyon kullanıcı ve daha zayıf kullanıcı arayüzüne sahip daha geniş bir kitle için harika bir alternatif.

Instagram ile neler yapabilirsiniz?

Fotoğraflarınızı çekiyor, özelleştirilmiş bir filtre ekliyor ve bunu Instagram topluluğuna veya Twitter, Facebook, Foursquare veya Tumblr'a gönderiyorsunuz. Instagram uygulaması aracılığıyla, "beğeniler" verebilir ve resimleriniz hakkında yorum yapabilir veya yorum alabilirsiniz.


Instagram iNDİR

Hiç yorum yok

Sizler İcin Daha iyisini sunmayı Hazırız. Bizi yorumlarda isteklerinizi belirtiniz